Cautare
Cos0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Termeni și condiții

TERMENI, CONDITII SI CONTRACT LA DISTANTA

Magazinul online (site-ul) www.lafemme.ro este administrat de  SC TEX-AS GROUP PROM SRL, înregistrata in Bucuresti la Registrul Comertului cu nr. J40/13456/31.10.2013 si având Codul Unic de Înregistrare: CUI/CF RO32419709, capital social 200 lei si va fi numita La Femme.

Sediul social:  str. VARNITA nr.16, sector 1, Bucuresti

Tel/Fax: + 4021.3128062

Tel. mobi: + 40.752.242007

E-mail: office@lafemme.ro., office_lafemme@yahoo.com

 

Program de lucru: de Luni pana Vineri de la ora 09.00 la 17.30.

 

Numar infochiosc ANSPDCP: 415174733230

 

Vezi si Contractul la distanta 

Contract la distanta

 

Conditiile prezentate mai jos sunt considerate ca acceptate prin utilizarea acestui site (vizitarea sau cumpararea produselor/serviciilor), de aceea va rugam sa le cititi cu atentie. 

 
Ne rezervam dreptul de a modifica aceste conditii, modificari ce vor deveni efective în momentul publicarii lor pe site. 


Continutul site-ului www.lafemme.ro (reprezentat de imagini, texte, grafica web, programe si alte date) este proprietate a  SC TEX-AS GROUP PROM SRL si a furnizorilor sai si este protejat de Legea drepturilor de autor si de legea privind proprietatea intelectuala si industriala. Raporteaza la adresa dpi(at)lafemme.ro daca considera o incalcare a drepturilor de autor. Continutul acestui site este oferit "ca atare" si fara nici un fel de garantie expresa sau implicita.SC TEX-AS GROUP PROM SRL nu poate fi raspunzatoare în nici un fel pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, care ar rezulta din sau în legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau.  

În calitate de utilizator aveti dreptul limitat, revocabil si non-exclusiv de a accesa si utiliza pe proprie raspundere si în interes personal sau necomercial continutul acestui site. Modificarea, copierea, transmiterea, reproducerea, includerea în alte lucrari a continutului acestui site sau a oricarei parti sunt interzise.  

Ne straduim ca informatiile referitoare la produsele oferite în acest site sa fie cât mai corecte si conforme cu realitatea, totusi posibilitatea aparitiei unor erori nu poate fi in totalitatea exclusa. În cazul aparitiei lor, vom încerca sa eliminam aceste inexactitati cât mai curând posibil. Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile pentru produse ale caror detalii (descriere, imagine, pret, stoc) au fost introduse eronat.  

Culorile produselor prezentate pot apare diferit pe monitorul Dvs (de ex. datorita tipului sau configurarii acestuia). Încercam sa va prezentam fiecare produs cât mai exact, totusi nu putem fi raspunzatori pentru eventualele diferente între culoarea reala a produsului si cea afisata pe monitorul Dvs.  

Marimile si masuratorile prezentate sunt aproximate datorita particularitatilor fiecarui model de produs. Pentru a va putea orienta aveti la dispozitie un tabel de marimi. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare va rugam nu ezitati sa ne contactati.  

Toate produsele sunt oferite în limita stocului disponibil. În cazul în care un produs comandat de Dvs. nu se afla pe stoc va vom contacta imediat.  

Preturile produselor prezentate pe acest site contin toate taxele si preţurile afişate sunt stabilite în regim de neplătitor TVA, nu contin taxe de transport si se pot modifica fara o notificare prealabila. Nu exista o valoare minima a comenzii.  In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost introduse gresit pe site, ne rezervam dreptul de a anula livrarea respectivelor produse.

Costul final al tranzactiei va contine contravaloarea produselor comandate si costul de transport. Plata se face la livrare.

În momentul lansarii unei comenzi sunteti de acord ca datele personale sunt reale si corecte, utilizate în nume propriu sau autorizat.  

Este interzisa utilizarea acestui site pentru a posta sau transmite orice fel de material ilegal de amenintare, fals, înselator, abuziv, vulgar, obscen, scandalos.  

Aceste conditii de utilizare sunt guvernate de legislatia româneasca in vigoare. Orice probleme cauzate de produsele sau informatiile prezentate pe acest site vor fi solutionate amiabila in maxim 30 de zile lucratoare de la sesizarea în scris a acestor probleme de catre utilizator. Pentru orice disputa nesolutionata competenta revine instantelor românesti de judecata.  

Pentru orice întrebari sau informatii suplimentare va rugam sa ne contactati pe adresa de mail office@lafemme.ro, telefon 0752242007. In cazul in care nu ati reusit sa va solutionati problema legata de o comanda prin email sau cu persoana cu care ati discutat, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Neculaesei Lacramioara, telefon 0752242005 sau pe email  conciliere@lafemme.ro.

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, puteti consulta meniul special Protectia datelor