Cautare
Cos0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Modalitati de plata

MODALITATI PLATA SI PLASARE COMANDA

Pentru a putea plasa o comanda pe site-ul www.lafemme.ro este necesar sa urmati pasii de mai jos: 

  • adaugati produsele dorite în cosul de cumparaturi (dupa selectarea culorii si/sau marimii acolo unde este cazul)
  • accesati cosul de cumparaturi (link disponibil în coltul dreapta-sus a paginii)
  • verificati lista de produse din cos si apasati butonul "Finalizare comanda"
  • completati detaliile referitoare la livrare
  • selectati modalitatea de plata (la destinatie, transfer bancar sau cu cardul)
  • confirmati comanda

  

Plati online

Pentru plati online de pe un card bancar, veti fi automat transferat pe server-ul www.euplatesc.ro. Netopia, https://netopia-payments.com/servicii/plati-online-cu-cardul/ este un sistem de plata online securizata, bazat pe standardul 3D Secure. Apasand butonul "Continuati" si dupa"Comanda" veti fi redirectionata catre sistemul de plata online cu cardul bancar, conexiune securizata unde va trebui sa introduceti informatiile de indentificare a cardului pentru a finaliza tranzactia. Se pot procesa cardurile emise de Visa – inclusiv Electron si Mastercard – inclusiv Maestro. Site-ul nostru nu stocheaza nici un fel de date legate de cardul Dvs. sau de plata electronica.

* In momentul acceptarii platii suma este blocata in contul Dvs iar dupa efectuarea livrarii se face debitarea contului.


Plata la livrare (numerar)


Ramburs, plata cu numerar in lei, integral in momentul livrarii. In acest caz sociatatea noastra va expedia coletul la posta sau prin intermediul unui curier rapid iar dvs. platiti la livrare, pretul coletului + taxa de livrare.Valoarea produselor(coletul) + taxa livrare este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.


Ordin de plata 

In momentul confirmarii comenzii se poate folosi factura proforma emisa de SC TEX-AS GROUP PROM SRL, si puteti plati cu ordin de plata (OP), produsele urmand a fi livrate imediat ce primim confirmarea efectuarii platii. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii toate datele necesare pentru efectuarea platii fiind furnizate de factura proforma emisa. Date identificare beneficiar: SC TEX-AS GROUP PROM SRL, CUI  32419709 BANCA TRANSILVANIA, RO49BTRLRONCRT0CF8694001.Comenzi prin telefon - (0752242007), totusi va recomandam sa urmati pasii de mai sus pentru a evita erorile ce pot sa apara la preluarea comenzii si a datelor de expediere.