Cautare
Cos0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Livrare & Retur

Conditii de livrare 
 
www.lafemme.ro  va asigura ca face toate eforturile pentru ca produsele comandate sa ajunga la Dvs. cât mai repede posibil.Astfel, orice produs are termen de livrare 2-3 zile (în cazul în care optati pentru livrarea prin intermediul unui curier rapid) sau 5-10 zile (daca optati pentru livrarea prin intermediul Postei Române). Livrarea poate dura mai mult în cazul comenzilor înregistrate dupa ora 18 sau în weekend.

Livrarea se face doar pe teritoriul ROMANIEI prin intermediul curierului rapid FAN COURIER sau prin POSTA ROMANA.


Va multumim pentru întelegere!
 

Costurile livrarii sunt: 

1. COURIER RAPID(FAN COURIER) - gratuit pentru o comanda de minim 199.99 lei

                                                             -17.99 ron pentru o comanda mai mica de 199.99 lei

    In cazul in care Fan Courier nu livreaza in localitatea respectiva coletul va fi livrat prin posta.

                              


2. POSTA ROMANA - gratuit pentru o comanda de minim 199.99 lei

                                  -17.99 ron pentru o comanda mai mica de 199.99 leiComenzile se confima telefonic si veti fi informat asupra tuturor costurilor finale de livrare. Dupa aceasta confirmare se efectueaza livrarea iar plata produselor achizitionate se face la livrare.Conditii de returnare  - drept de retragere din contract  

FORMULARUL DE RETURNARE PRODUS 


Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci când cumparati de pe site-ul nostru. De aceea, daca nu sunteti incântat de cumparaturile facute, le puteti returna in 14 zile calendaristice iar noi va vom înapoia contravaloarea lor.  

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative: inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

"Consumatorul returnează produsele fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11/ OU nr.34/2014. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.  Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor"

 Pentru a informa SC TEX-AS GROUP PROM SRL cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul poate sa completeze FORMULARUL DE RETURNARE PRODUS sau pe mail office@lafemme.ro sau poate folosi o varianta  de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract(vanzare).

Puteti sa generati returul in urmatorul link https://retur.fancourier.ro/generare-retur-curier/1036374

 Clientii www.lafemme.ro pot returna produsele cumparate, cu toate accesoriile si etichetele si fara nici o urma de folosire, deteriorare sau uzura. Va rugam sa pastrati factura si chitanta! Fara factura si chitanta, produsul nu poate fi returnat. Clientul va suporta cheltuielile de expeditie a produselor pe care le returneaza, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea directa.  Comanda la curier pentru retur o face clientul.

Adresa la care pot fi returnate produsele este:

 

RETUR CURIER RAPID -- SC TEX-AS GROUP PROM SRL, tel/fax 004021.318062, str. VARNITA nr.16, sector 1, Bucuresti

RETUR POSTA --   SC TEX-AS GROUP PROM SRL, tel/fax 004021.318062, str. VARNITA nr.16, sector 1, Bucuresti

 

Returnarea banilor

Rambursarea sumei achitate: 
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii SC TEX-AS GROUP PROM SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.
SC TEX-AS GROUP PROM SRL SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care SC TEX-AS GROUP PROM SRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).
www.lafemme.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 14 zile calendaristice de la RETUR prin aceeasi metoda de plata folosita ca la comanda initiala, prin transfer bancar in contul IBAN specificat in mailul de notificare al returului ; suma înapoiata NU va cuprinde cheltuielile de transport aferent returului.  

 Profesionistul rambursează sumele din contract folosind aceleaşi modalităţi de plată ca şi cele folosite de consumator pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care consumatorul a fost de acord cu o altă modalitate de plată şi cu condiţia de a nu cădea în sarcina consumatorului plata de comisioane în urma rambursării.

Acceptam schimbarea produsului cumparat cu un produs diferit sau cu acelasi produs de alta marime cu respectarea acelorasi conditii de integritate a produselor returnate, singurele cheltuieli suportate de catre client fiind cele de transport.

CUMPARA ONLINE SI FACI RETUR OFFLINE

COMANDA ONLINE SI LIVRAM SA PROBEZI IN MAGAZINUL DE LANGA TINE